25.-29.3.
týdenní menu po-pá
polévka
dle denní nabídky 45,-
hlavní chod
1 Uzený tvaroh od Macurů, máslový brambor s jarní cibulkou a slaninou /7/ 179,-
2 Cuketa plněná zeleninovým ragú, zapékaná mozzarellou, pažitkové brambory ve slupce, česnekový dip /3,7,9/ 189,-
3 Smažené kuřecí stehno, lehký bramborový salát bez majonézy /1,3,7,10/ 199,-
4 Vepřová pečeně plněná sušenou švestkou a slaninou, gratinované brambory /7,9,12/ 219,-
5 Pomalu dušený hovězí ořech s koprovou omáčkou, žemlový knedlík s petrželí /1,3,7,10/ 229,-
týdenní specialita
120 g Filé z lososa se smetanovým špenátem, vejce 63°, bramborový fondán /3,4,7/ 279,-
29.3.-1.4.
velikonoční menu & A LA CARTE
polévka
Krém z medvědího česneku s crème fraîche /7,9/ 89,-
hlavní chod
"Henri vejce 63“ vejce 63°s hráškovou majonézou, šunkou od kosti, salát z brambor, ředkviček a kyselých okurek, domácí brioška s kmínem /1,3,7,10/ 189,-
Špagety s telecím ragú a šalvějí, hráškem a bílým vínem, Gran Moravia /1,3,7,9,12/ 279,-
Smažený řízek z králičího hřbetu, bramborový salát s červenou řepou a jarní cibulkou /1,3,7,10/ 299,-
dezert
"Míček na greenu" s kokosem, mangem a bílou čokoládou, špenátový mech /1,3,7/ 115,-
Denní menu po-pá 11.00-16.00 | po-pá od 16.00 A LA CARTE
Polévka po-pá samostatně 69,-
Otevírací doba kuchyně do 21.00
Otevírací doba restaurace do 22.00
*Změny otevírací doby vyhrazeny