Rezervujte si online

Představujeme Vám unikátní sportovně-rekreační destinaci v srdci krásného horského údolí. Golf & Ski Resort Ostravice je komfortní holiday resort, který se nachází mezi dominantní vrcholy Beskyd.

O HŘIŠTI

Hřiště je situováno mezi dvěma nejvyššími horami Beskyd, Lysou horou a Smrkem, na úpatí hory Žár v obci Ostravice. Jedná se o mistrovské golfové hřiště, par 72 typu parkland.

Designér a konstruktér hřiště je Chris Johnson, který má na svém kontě řadu hřišť v Evropě a Africe. Tomu odpovídá výběr lokality, tvarování hříště, kompletní závlaha hracích ploch, přísně testovaný a kontrolovaný stavební materiál, velké greeny, 3 ha vodních ploch, pět rozlehlých odpališť na každé jamce atd.

SCORE CARD

JamkaČernáBíláŽlutáModráČervenáhcpPar
1 410 410 384 355 331 11 4
2 199 199 174 151 130 3 3
3 404 404 379 351 317 5 4
4 372 372 337 319 300 13 4
5 501 501 473 446 420 1 5
6 195 195 173 152 138 7 3
7 351 329 320 310 272 15 4
8 269 269 250 227 208 17 4
9 518 499 489 452 425 9 5
1 - 9 3219 3178 2979 2763 2541   36
10 381 381 347 330 298 12 4
11 411 387 378 349 311 2 4
12 488 488 458 435 406 4 5
13 152 152 135 135 112 16 3
14 381 358 330 303 283 8 4
15 351 351 313 292 283 6 4
16 522 500 490 468 448 14 5
17 139 139 123 123 108 18 3
18 343 343 321 302 280 10 4
10 - 18 3168 3099 2895 2737 2529   36
1 - 18 6387 6277 5874 5500 5070   72
CR 74,9 74,4 72,4 76,7 74,1
SR 149 147 144 140 134

 

MAPA HŘIŠTĚ

Mapa hřiště

Jamka 1 Jamka 2 Jamka 3 Jamka 4 Jamka 5 Jamka 6 Jamka 7 Jamka 8 Jamka 9 Jamka 10 Jamka 11 Jamka 12 Jamka 13 Jamka 14 Jamka 15 Jamka 16 Jamka 17 Jamka 18

 

  •  Bouillabaise
    Domácí bujabéza se slávkami, krevatami a mořským vlkem servírovaná s domácím pečivem a šafránovou Rouille omáčkou
  •  Club sendwich
    s vajíčkovou majonézou, kuřecím prsem, slaninou, šťavnatým rajčátkem a lístky salátu s hranolkami
  •  Teryaki
    Kousky sous-vide vepřové panenky marinované v domácí teryaki omáčce se sezamovými semínky a lístky salátu
  •  Ústřice
    Čerstvé ústřice s jemně nasekanou nakládanou šalotkou nebo molekulární citrónovou pěnou