Book online

Děkujeme.png

 

Letošní projekt Golf pro Ostravičáky je již u konce a my bychom chtěli touto cestou poděkovat všem, kteří se projektu alespoň jednou zúčastnili. Jsme velmi mile překvapení, kolik vás v průběhu letní golfové sezóny dorazilo a kolik pozitivních ohlasů jsme dostali.

 

👉Díky vám víme, že to mělo smysl, že jste si to užili, využili jste šance a hlavně, že jste získali zkušenost s golfem. Je nám totiž jasné, že odpalovat míčky jako duše zbavení pouze na cvičném odpališti není žádná velká zábava, ale ve chvíli, kdy se z vás stane opravdový golfista, a dostanete se na mistrovské hřiště⛳️, tak celá golfová hra dostává naprosto jiný rozměr. Jak bylo psáno na kartičce každého Ostravičáka, zamilovali jste se do golfu😍, což nás nesmírně těší. Spousta z vás si nakonec udělala zelenou kartu za velmi výhodných podmínek, jakožto oprávnění ke hře a některé z vás golf pohltil natolik, že jste se stali rovnou členy našeho klubu.

 

Všem čerstvým golfistům moc gratulujeme a budeme se na Vás těšit opět příští sezónu na hřišti.

 

Shrnutí, co se nám za první sezónu podařilo:

 

  • 156 zájemců navštívilo alespoň jeden skupinový trénink.
  • 91 z nich navštívilo alespoň 5 skupinových tréninků.
  • 21 nováčků chodí hrát pravidelně na hřiště bez zelené karty, ale nikoho nezdržují.
  • 14 nováčků má již zelenou kartu a také členství v klubu.
  • Vytvořili jsme komunitu golfistů, která se navzájem motivuje ke hře a šíří pozitivní energii golfu
  • Zapojili jsme do tréninků celé rodiny

Ještě jednou děkujeme všem zúčastněným Ostravičákům a novopečeným golfistům za jejich pozitivní zpětnou vazbu, poctivé a pravidelné absolvování lekcí a také za jejich nadšení pro náš sport.

 

V případě, že jste se ještě nestihli stát našimi členy, tak máte jedinečnou možnost. Do konce roku navíc můžete získat 🎁 1x 18 jamek zdarma při koupi členství v Central GC za 5000,- Kč.

 

Více informací naleznete zde.

 

Zdar golfu a Ostravici