Book online

IMG_0504.JPG

 

Společnost TMR, která je známá především jako provozovatel horských středisek ve 4 zemích Evropy, posiluje svou pozici v golfovém segmentu. Po třech golfových rezortech v České republice vstoupila společnost do spolupráce i s golfovým areálem na Slovensku - prvním partnerem se stal Golf Resort Skalica.

Golfový segment je nejnovějším v portfoliu TMR. V návaznosti na úspěšný provoz golfových areálů Golf Resort Ostravice a Golf Resort Kaskáda a spolupráci s partnerským resortem - Golf Resort Olomouc - se společnost TMR rozhodla zpřístupnit golf svým klientům i na Slovensku. Prvním golfovým areálem, se kterým TMR navázala spolupráci na Slovensku je Golf Resort Skalica.

 

golf-gallery-1.jpg

 

"Z naší strany jde o obchodní spolupráci, která se nám osvědčila už v případě hřiště v Olomouci a do budoucna má velký potenciál na úspěšné fungování. Právě proto jsme se rozhodli v podobném duchu navázat spolupráci i na Slovensku, díky čemuž se Golf Resort Skalica stane od 18.8.2020 našim dalším partnerským resortem. V praxi to bude znamenat, že na tomto golfovém hřišti budou moci členové našich klubů využívat plnohodnotně všechny obvyklé produkty a budou si moci také dokoupit členství ještě v této sezóně. Společnost TMR chce zároveň využít stále větší popularitu golfu a potenciál golfových resortů zpřístupnit pro členy klientského programu GOPASS. Ti tak kromě výhodnějšího lyžování nebo vstupů do akvaparků budou mít možnost získat i hru v golfových resortech za atraktivní ceny, "informoval ředitel golfového segmentu v TMR Jan Kastner.

 

golf-home-club.jpg

 

Královská hra v královském městě Skalica

Golf Resort Skalica se nachází v královském městě Skalica blízko hranic s Českou republikou. Golfové hřiště je vybudováno jako linksové a nese rukopis architekta Hanse-Georga Erhardta. Resort nabízí kromě hry na 18 jamkovém hřišti i možnost tréninku na více než 250 metrů dlouhém driving range i s krytým odpalištěm, k dispozici je putting green a chipping green. Příjemný relax po hře nabízí Clubhouse, chutná jídla z čerstvých surovin nabízí Restaurace na golfu.