Book online

Save the Date.png

Největší golfovou událostí roku na českých hřištích se pro ženy opět stává Tipsport Czech Ladies Open. Třetí ročník turnaje proběhne již před prázdninami, od pátku 25. do neděle 27. června. Po loňské úspěšné premiéře v Beroun Golf Clubu je elita Ladies European Tour znovu připravena na toto špičkové české hřiště a souboj o prize money ve výši 200 000 eur.

Seznam vede někdejší vítězka evropského Order of Merit i LPGA, Jihoafričanka Lee-Anne Pace (JAR), vítězka letošního úvodního turnaje sezony, hraného v JAR. V Berouně se znovu ukáže Carly Booth ze Skotska, šampionka českého turnaje z roku 2019, kdy se hrálo ještě na Karlštejně. Tradičně silné britské zastoupení dotvářejí další vítězky turnajů LET, Annabel Dimmock, Amy Boulden, Becky Morgan a Florentyna Parker, stejně jako Gabriela Cowley, letošní již dvojnásobná šampionka anglického okruhu Rose Ladies Series.

Do Česka se vrací Švédka Camilla Lennarth, bývalá vítězka LET na Slovensku, Norka Marianne Skarpnord, která nedávno vyhrála na Sunshine Ladies Tour, a také dravé mládí, již ověnčené tituly: Australanka Stephanie Kyriacou a Slovinka Pia Babnik. Nebude chybět ani loni druhá v pořadí z Berouna, Rakušanka Christine Wolf. Uzávěrka přihlášek je 14 dní před startem turnaje a promotérská skupina Premier Sports CZ ještě jedná s řadou dalších hráček. Českou reprezentaci by mělo tvořit zhruba deset golfistek a z toho polovina nejlepších amatérek.

Přijďte i vy podpořit české hráčky a zažít atmosféru světové golfové tour na vlastní kůži.

Více informací najdete na webu www.czechladiesopen.cz