Rezervujte si online

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE
GREEN INN HOTEL

Provozovatel:
Tatry Mountain Resorts CR, a.s.
Pobřežní 18/16
Karlín, 186 00, Praha 8
IČ: 06871917

RECEPCE – GOLF, HOTEL, WELLNESS, MASÁŽE

T: +420 595 538 538, +420 724 907 913 
E: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

HOTEL MANAGER

Hotel, Conference, Wellness 
Matěj Volný
T: +420 725 586 500 
E: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

RESTAURACE

E: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
T: +420 601 163 474

CLUB SECRETARY

Členství v golfovém klubu 
Tomáš Vávra
T: +420 725 920 160 
E: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

DĚTSKÁ GOLFOVÁ AKADEMIE

Jindřich Byrtus
T: +420 605 881 035 
E: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

EVENT MANAGER

Golfové i negolfové eventy resortu
Jakub Gasman
T: +420 601 118 533 
E: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 


Golfový klub jako správce osobních údajů (dále jen "Správce") jmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů ve smyslu čl. 37 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jako "GDPR").
 
 
 

Kontakní údaje na pověřence jsou:
GolferIS.cz s.r.o.
Brněnská 412/59
783 01 Olomouc
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Kontakní telefonní spojení: +420 775 99 77 00

  •  Bouillabaise
    Domácí bujabéza se slávkami, krevatami a mořským vlkem servírovaná s domácím pečivem a šafránovou Rouille omáčkou
  •  Club sendwich
    s vajíčkovou majonézou, kuřecím prsem, slaninou, šťavnatým rajčátkem a lístky salátu s hranolkami
  •  Teryaki
    Kousky sous-vide vepřové panenky marinované v domácí teryaki omáčce se sezamovými semínky a lístky salátu
  •  Ústřice
    Čerstvé ústřice s jemně nasekanou nakládanou šalotkou nebo molekulární citrónovou pěnou